preloader

Kurumsal Haberler

Basında Biz

16. UFRAD (Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı) Fuarı’nı tamamladık

16. UFRAD (Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı) Fuarı’nı tamamladık

IAU Dentaydın ekibi olarak 11 – 14 Ekim arasında gerçekleşen 16. UFRAD (Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı) Fuarı’nda katılım gösterdik.

Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor. Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nda bir araya geliyor.

Fuar, birçok markanın ilk çıkış, gelişim ve lansman noktasıyken, bir çoğunun da franchisee sayısını arttırdığı, bir iş platformu. Fuar sayesinde yeni anlaşmalara, işbirliklerine, franchising ve bayilik sözleşmelerine imza atıyorlar. Fuarın yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılar, fuardan zincir olma yolunda atılan somut adımlarla ayrılıyorlar.

IAU Dentaydın ekibi olarak 11 – 14 Ekim arasında gerçekleşen 16. UFRAD (Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı) Fuarı’nda katılım gösterdik. Fuar standımızı ziyaret eden misafirlerimize hizmetlerimizi tanıttık ve isteyenlere ağız muaynesi gerçekleştirdik. Bir çok firmanın katılım gösterdiği fuarda, farklı kategorideki firmalar ile görüşme fırsatı bulduk.